Σχετικά με εμένα

Γεια! Ονομάζομαι Παντελής Σπάρταλης. Είμαι 20 χρονών, σπουδάζω Πληροφορική στην Θεσσαλονίκη και είμαι ιδρυτής της ομάδας Origen.gr

Από μικρός (2010 περίπου) ασχολούμουν με την δημιουργία video tutorials για προγραμματισμό, σχεδίαση γραφικών και γενικά tech tutorials και σπάνια πιο wanna-be artistic περιεχόμενο για το YouTube Channel μου.

Αργότερα, το 2013, ξεκίνησα την πρώτη μου ιστοσελίδα (pspadelis.gr) με αρθρογραφία για τεχνολογία, tips κτλ. Ενώ κάποιους μήνες αργότερα άρχισα να χρησιμοποιώ την ιστοσελίδα για την δημοσίευση διάφορων project.

Έχω ασχοληθεί με την σχεδίαση, υλοποίηση, ανάπτυξη και οργάνωση αρκετών project. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι το Young Magazine, το ελληνικό ελεύθερο ψηφιακό νεανικό περιοδικό, Το Inspiration, μια πλατφόρμα δημοσίευσης ιδεών, καθώς και το πιο πρόσφατο Bullying Project, μια πλατφόρμα ανώνυμης καταγγελίας συμβάντων εκφοβισμού. Παρόμοια project πλέον τρέχουν από την ομάδα της Origen.

Μετά από τόσα project, ανακάλυψα πως την αγάπη μου για το management και το marketing. Αγαπώ να διαβάζω βιβλία, να παρακολουθώ courses στο internet και σεμινάρια για αυτά τα αντικείμενα!

Σήμερα, έχοντας ανακαλύψει το πάθος, αποφάσισα να επιστρέψω στο blogging ξανά! Σκοποί μου είναι:

  • Να μοιραστούμε γνώσεις, εμπειρίες και ιδέες γύρω από την επιχειρηματικότητα.
  • Να βοηθήσω τους ανθρώπους να είναι πιο παραγωγικοί, σε προσωπικό και επιχειρηματικό επίπεδο.
  • Να εμπνευστούν οι νέοι άνθρωποι ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα στην ζωή τους, είτε είναι ένα νέο project που θέλουν να δημιουργήσουν είτε η συμμετοχή τους σε μια ομάδα.

Στο νέο αυτό εγχείρημα, θα προσπαθήσω όλα τα άρθρα που ανεβαίνουν να αφορούν την παραγωγικότητα σε προσωπικό καθώς και επιχειρησιακό επίπεδο γιατί #ProductivityMatters!